Lizanne Swaager Schoonheidsspecialiste
Relax.. Beauty... Happyniz

Welkom op de website van Liz Beautyniz  


Mijn naam is Lizanne Swaager, gediplomeerd schoonheidsspecialiste, en sinds 1 september 2018 officieel eigenaresse van Liz Beautyniz, een damessalon aan huis, gevestigd in Haarlem-Zuid aan de rand van het prachtige Molenpark.

Een salon waar persoonlijke aandacht, natuurlijke verzorging en totale ontspanning voorop staan...

Ik heb heel bewust gekozen voor een huidverzorgingslijn die bij mij past:

PUURR Skin Care, een complete huidverbeterende verzorgingslijn met een natuurlijk karakter zonder onnodige toevoegingen. De producten zijn niet op dieren getest en vrij van parabenen en minerale oliën. Door de "no-nonsense" uitstraling van deze producten is de prijs zeer toegankelijk. Daarnaast zijn de producten lucht- en lichtdicht verpakt waardoor de werkstoffen optimaal blijven.

Steeds meer en meer raakt men overtuigd van de kracht van PUURR, niet alleen door de onderscheidende behandelingsrituelen maar bovenal de kwaliteit van de producten. De toenemende belangstelling voor producten op een zo natuurlijke mogelijke basis is omdat deze producten verantwoord zijn en uiteindelijk de beste resultaten leveren. Doordat ik interne trainingen blijf volgen kan ik ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en behandelingen.

Bij de PUURR Treatments gaan Wellness en huidverbetering samen doordat er o.a. gebruik wordt gemaakt van Oosterse verwarmde kruidenstempels, rozenkwarts edelstenen, fruitzuurpeelings, dermarollers, bindweefselrollers etc. Ook kun je bij mij terecht voor een basis gezichtsbehandeling om de huid even lekker een oppepper te geven e/o een losse behandeling, zoals bv. harsen of verven van wenkbrauwen/wimpers. 

Welke behandeling past bij jou? Ik heet je van harte welkom om PUURR te komen genieten en te ervaren wat een behandeling van PUURR  met en voor je doet. 

 


* Let op: Vanaf 1 januari 2024 zijn enkele behandelingen/prijzen gewijzigd!